Produse

BAUTURI RACORITOARE CARBOGAZOASE  2 L OLAR-BEL

Marca inregistrata la OSIM. in anul 2006. Sunt bauturi  racoritoare cu indulcitori si diferite arome si sucuri.  Produsele sunt certificate conform S.F. si este implementat sistemul de management al sigurantei alimentelor (HACCP ) SR EN ISO 22000 : 2005. Se pot achizitiona direct de la producator.

caise olar bel capsuni olar bel cola olar bel exotic olar bel fructe de padure olar bel kiwi olar bel orange olar bel

BAUTURI RACORITOARE CARBOGAZOASE 2,5 L OLARIO

Marca inregistrata la OSIM in anul 2006. Sunt bauturi  racoritoare cu indulcitori si diferite arome. Produsele sunt certificate conform S.F. si este implementat sistemul de management al sigurantei alimentelor (HACCP ) SR EN ISO 22000 : 2005. Se pot achizitiona direct de la producator.

caise olario capsuni olario cola olariofragi olario fructe padure olarioorange olariosoc lemon olario

BAUTURI RACORITOARE CARBOGAZOASE 3 L OLAR-BEL

Marca inregistrata la OSIM. in anul 2006. Sunt bauturi  racoritoare cu indulcitori si diferite arome si sucuri.  Produsele sunt certificate conform S.F. si este implementat sistemul de management al sigurantei alimentelor (HACCP ) SR EN ISO 22000 : 2005. Se pot achizitiona direct de la producator.

caise olar-bel capsuni olar-bel kiwi olar-bel fructe de padure olar-bel orange olar-bel orange olar-bel cola olar-bel

BAUTURI RACORITOARE NECARBOGAZOASE  3,5 L OLY-BELL

Marca inregistrata la OSIM in anul 2006. Sunt bauturi racoritoare cu suc de fructe tropicale, zahar si indulcitori. Produsele sunt certificate conform S.F. si este implementat sistemul de management al sigurantei alimentelor (HACCP ) SR EN ISO 22000 : 2005. Se pot achizitiona direct de la producator.

ananas necarbogazos oly bell exotic necarbogazos oly bell banane capsuni necarbogazos oly bell pere kiwi necarbogazos oly bell

Bautura energizanta carbogazoasa

la_forza_energizant
Este o bautura energizanta cu taurina, cafeina , vitamine, zahar si indulcitori. Este benefica organismului deoarece mareste rezistenta fizica, viteza de concentrare, vigilenta, stimuleaza metabolismul etc. Produsele sunt certificate conform S.F. si este implementat sistemul de management al sigurantei alimentelor (HACCP ) SR EN ISO 22000 : 2005. Se poate achizitiona direct de la producator.

Apa minerala carbogazoasa de masa 2L ADRIANA

adriana_apa_carbogazoasa_masa
Marca inregistrata la OSIM in anul 2008. Este apa purificata prin metode industriale, careia i se adauga dioxid de carbon. Apa este constituentul de baza al organismului, ce-i confera tineretea si elasticitatea. Produsele sunt certificate conform S.F. si este implementat sistemul de management al sigurantei alimentelor (HACCP ) SR EN ISO 22000 : 2005. Se poate achizitiona direct de la producator. 

Apa de masa necarbogazoasa 5L ADRIANA

adriana_apa_necarbogazoasa_masa
O adevarata fantana a vietii. Secretul sanatatii si longevitatii. Produsele sunt certificate conform S.F. si este implementat sistemul de management al sigurantei alimentelor (HACCP ) SR EN ISO 22000 : 2005. Se poate achizitiona direct de la producator la preturi accesibile tuturor.