Despre noi

Spiridus

In urma cu 16 ani am pornit la drum, punand bazele societatii SC Spiridus SRL, cu sediul in jud. Timis, localitatea Lugoj, Str. Buziasului nr.36, o societate cu capital integral privat.

Domeniile de activitate sunt: producerea bauturilor racoritoare carbogazoase si necarbogazoase si transport national si international marfa.

De-alungul anilor, firma s-a dezvoltat continuu. Daca la inceput am desfasurat activitatea intr-un spatiu inchiriat, acum acest spatiu este proprietatea noastra si astfel societatea detine 3800 mp din care 2098 mp construiti. Pe parcurs am diversificat  si imbunatatit continuu gama de produse, incercand sa facem fata standardelor Uniunii Europene. Societatea noastra va pune la dispozitie produse de calitate si la un pret accesibil.

Prin serviciile pe care le oferim, venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri, astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile actuale precum si cu viitorii potentiali clienti. Ne straduim ca serviciile noastre sa fie si de  cea mai buna calitate. In acest sens am implementat un sistem de management al sigurantei alimentelor ( HACCP) SR EN ISO 22000 : 2005.

Scopul nostru este sa ne modernizam continuu, sa oferim si produse noi care sa fie pe placul consumatorilor atat calitativ cat si cantitativ, sa oferim locuri de munca si sa contribuim si noi societatile mici la dezvoltarea acestei minunate tari.